Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ertons Dif-hot: ”Dåliga sidor som vi ska utnyttja”

Bänkad - men Erton Fejzullahu vet vad som krävs för att sänka Dif.
- Jag hoppas få komma in och göra mål, men det beror lite på speltiden jag får, säger han till FotbollDirekt.se

Mjällby AIF har inlett säsongen på ett tämligen starkt sätt. Endast en förlust på de fyra första, men samtidigt bara en vinst. Lite bättre poängskörd hade laget kunnat haft, menar anfallsstjärnan Erton Fejzullahu.

- Vi hade kunnat plocka mer poäng. Mot Örebro tycker jag att vi borde vunnit till exempel, men det har ändå sett bra ut, säger han till FotbollDirekt.se

Den första trepoängaren bärgades senast när man slog tillbaka serieledande Åtvidabergs FF. Nu ska Mjällby bygga på den positiva trenden mot ett Djurgården i behov av poäng som efter fyra omgångar har fyra poäng.
Erton Fejzullahu petades senast när laget slog ÅFF – något som visade sig bli ett lyckat drag när Pär Ericsson gjorde ett av målen i segermatchen. Ikväll får det inlånade hollandsproffset återigen inleda matchen på bänken.

- Ja, idag börjar jag på bänken, säger Fejzullahu.

Mjällby har på de två senaste matcherna gjort fyra mål med ett facit på en förlust och senast en vinst. När det gäller anfallarens egna målproduktion som ännu har en nolla i kolumnen är han positiv.

- Jag hoppas få komma in och göra mål, men det beror lite på speltiden jag får, säger han.

Hur ska Mjällby annars lyckas slå ett mycket spelskickligt Djurgården?
- Hemma är vi riktigt starka, det är här vi ska plocka poäng. Djurgården har spelat bra och de har sina starka sidor. Men de har samtidigt sina dåliga sidor och det ska vi utnyttja, förklarar Fejzullahu som inte vill gå in på vilka dåliga sidor det handlar om innan han fortsätter:

- Vi måste fokusera och våga spela vårt eget spel. Sen gäller det bara att sätta dit bollarna också.

Daniel Blomgren

Publicerad 2012-04-20 kl 13:42
Annons
Annons
Annons