POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Ett nytt djurgårdsfynd? - Christophe Lallet

Stor succé med Degerfors i superettan. Nu jagad av flera allsvenska klubbar.
– Djurgården skulle vara rätt steg, säger Christophe Lallet.

Degerfors ligger tvåa i superettan – på samma poäng som serieledande Ängelholm – och aspirerar på de allsvenska platserna.

Lagets absoluta nyckelspelare heter Christophe Lallet.
Mittfältaren har startat 14 av 15 matcher, på vilka han har gjort fem mål, och är en stor publikfavorit på Stora Valla.
Flera allsvenska klubbar har nu fått upp ögonen för 26-åringen. Bland annat Djurgården – en klubb Lallet gärna skulle gå till. Trots att han knappast hymlar med att han är Hammarby-supporter.

– Ja, om allt klaffar är det definitivt en klubb som jag kan gå till. Djurgården är en klubb med höga ambitioner och det skulle vara rätt steg för mig rent sportsligt. Sedan är jag ju även från Stockholm, säger Christophe Lallet till Nyheter24.

– DIF lockar för att de spelar i allsvenskan. Visst skulle det vara hur grymt som helst att hjälpa Bajen till Sveriges finrum igen, men jag kommer inte spela fotboll i resten av mitt liv. Jag vill hinna spela på så hög nivå som möjligt.

Lallets kontrakt med Degerfors sträcker sig över även nästa säsong. Något som talar emot en flytt till Djurgården är att stockholmarna nyligen värvade en annan mittfältare, Adama Guira från den spanska tredjedivisionen.

Publicerad 2011-07-13 kl 10:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå