POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Ex-difare: "Jag hade gjort det bättre"

Stefan Batan ratades av Djurgården. Nu riktar han kritik mot sin gamla klubb och erkänner också att han känner viss bitterhet mot densamma.

- Jag följer Djurgården hela tiden och tycker att det var kul att de vann mot Örgryte. Men jag känner även en bitterhet, jag blev så besviken när jga inte fick vara kvar. Jag hade kunnat hjälpa till och gjort nytta i år när vissa spelare inte har kommit igång. Djurgården har satt sig själva i den här situationen, säger han till Aftonbladet.

Ni kan historien kring Stefan Batan - under uppmärksammade former värvades han till Djurgården 2007, då han först uppgavs vara klar för AIK.
Men hos Djurgården gick det inte alls som han tänkt sig - det blev bara en match från start och inför den här säsongen lånades han ut från Djurgården till Assyriska.

Där har han spelat till sig en ordinarie plats och varit en av flera nyckelfigurer till att Assyriska nu är klart för allsvenskt kval.
Går laget upp i Allsvenskan kan han göra långnäsa åt Djurgården, som inte gav honom chansen.
- Det skulle kännas konstigt och speciellt att möta Djurgården i ett kval men det är så livet är. ssyriska är min moderklubb, säger han till Aftonbladet om hur det skulle vara att möta Djurgården i ett kval.

Samtidigt hymlar han inte med att han fortfarande hyser visst agg mot sin gamla klubb.
- Vissa spelare har inte kommit upp i normal standard och då hade jag kunnat kommit in och gjort det bättre, säger Batan.

I december går hans kontrakt med Djurgården ut - då kan Assyriska ha säkrat allsvenskt spel och Södertäljeklubben kan värva honom gratis och Batan vara tillbaka i Allsvenskan samtidigt som hans gamla klubb spelar i Superettan.

Publicerad 2009-10-26 kl 10:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå