POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Experten hyllar Dif:s satsning: "Förändrar förutsättningarna"

Foto: Bildbyrån.

Jonas Olsson är klar för Djurgården.
C Mores expert Jon Persson menar att mittbacken kan bli betydelsefull för Dif.
- Det är i nivå med Kim, säger han.

Andreas Isaksson, Kim Källström – och så Jonas Olsson. Djurgården har gjort klart med tre minst sagt profilstarka spelare inför den allsvenska säsongen 2017. Den siste i trion, Jonas Olsson, presenterades under torsdagen.

- Dels har jag pratat mycket med Kim och Isak som jag känner bra sedan landslagstiden och jag känner att jag kommer hem till en allsvenska som har utvecklats jättemycket, förklarade Olsson.

Jon Persson, expert på C More, menar att Isaksson, Källström och Olsson förändrar Djurgårdens valmöjligheter rejält.
- En helt ny centrallinje som förändrar förutsättningarna för Djurgården. Från att i alla fall i min bok vara ett tippat bottenlag till att plötsligt bli något helt annat. Ett lag för övre halvan, säger han.

Vad kommer Jonas Olsson att tillföra?
- Karaktär. En jävla vinnarskalle verkar det vara och det tror jag är precis vad Djurgården behöver som har mycket ungt och olika nationaliteter. Jag tror att han kommer att betyda jättemycket för dem. Man har många lirare men man hade inte riktigt den här vinnarskallen. Det tror jag är det allra största.

Enligt Persson råder det inga tvivel om att Olsson kommer at gå rakt in i Stockholmsklubbens startelva, trots att han suttit och nött bänk hela våren.

- Jag tror att han är helt given. Ju äldre man blir desto bättre kan man sig själv. Det finns säkert några procent att hämta. Men att han tar en tröja i Djurgården, det är ingen otränad spelare som kommer för att han spelat lite, det ser jag som självklart. Han går rakt in.

- Jag hade lite på känn att något skulle hända när Kebba lämnade med kort varsel. Då förstod man att något var på gång men det här var nog lite vassare än vad jag hade gissat att Bosse skulle åstadkomma.

Jon Persson säger att den landslagsmeriterade mittbacken håller samma klass som Kim Källström:

- Det är nog många djurgårdare som gått och väntat och det såg man ju redan när Kim kom, vilket liv de förde då. Det här var kanske inte riktigt lika profilstarkt som Kim men på samma nivå. Har man spelat i Premier League i så många år… det är en värvning i nivå med Kim.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-23 kl 13:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå