POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

EXTRA: Fredrik Berglund slutar med fotboll

Precis som fotbollskanalen.se avslöjat slutar Elfsborgs anfallare Fredrik Berglund med fotboll. Motivationen saknas, säger han.

Redan i mellandagarna avslöjade fotbollskanalen.se att Fredrik Berglund hade motivationsproblem och funderade på att sluta med fotboll. Nu har anfallaren tagit beslutet att lägga skorna på hyllan.
-Jag känner inte att jag har motivationen att komma tillbaka efter alla skador under förra säsongen och det känns skönt nu när beslutet är taget, sade 31-åringen enligt klubbens hemsida.
Berglund har haft problem att ta en plats i Elfsborg och 2010 spelade han bara tio matcher, ingen av dem från start, och gjorde ett mål.

Elfsborg genomgår just nu en truppbantning. Bland annat lämnade under måndagen reservmålvakten Joakim Wulff klubben för Öster.

Laget har försökt förstärka med bland annat Peter Larsson från FC Köpenhamn, men den övergången ser ut att bli för svår att genomföra. Boråsklubben är desto närmre att hämta hem Lasse Nilsson från Vitesse men det hänger nu på om holländarna vill släppa anfallaren.

Berglund kom till Elfsborg första gången 1993 och har sedan dess spelat 156 matcher för klubben och gjort 53 mål. Det har bland annat belönats med en handfull a-landskamper och en skytteligatitel (2000). Han har även testat lyckan utomlands i holländska Roda, danska Esbjerg och FC Köpenhamn, samt norska Stabaek.

Publicerad 2011-01-10 kl 21:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå