Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

EXTRA: Jacobsson sparkas från Halmstad

Lasse Jacobsson har lämnat tränarposten i Halmstad. Klubben befinner sig i en svår ekonomisk kris.

Det blir ingen fortsättning i Halmstad för fotbollstränaren Lasse Jacobsson. Det har klubbens styrelse beslutat. Spelarna mottog beskedet efter fredagens träning, enligt Expressen på nätet.

– Lasse Jacobsson kommer inte att arbeta som chefstränare säsongen 2011, säger ordföranden Ingemar Boström i ett pressmeddelande.
– Vilka funktioner och titlar som utgör den sportsliga ledningen kommer vi att redogöra för så fort arbetet är helt slutfört.

Lasse Jacobsson tog över Halmstad som huvudtränare inför den senaste säsongen från att ha varit assistent till Janne Andersson och tanken var att han skulle ta upp laget på den övre halvan av tabellen. Men hallänningarna var under större delen av säsongen inblandade i den akuta bottenstriden och det nya kontraktet säkrades inte förrän några få omgångar före slutet.

– Under en tid har vi arbetat hårt och intensivt för att utveckla framtidens organisation och arbetssätt, tillägger Boström.
– Och samtidigt som vi är inne i slutfasen av detta viktiga arbete har vi helt enkelt varit för otydliga i vår kontakt med media, vi beklagar detta, säger Boström och antyder att Jacobssons sorti varit planerad sedan länge.

Jacobsson, som hade kontrakt i en säsong till, vill inte lämna några kommenterar kring beslutet.

Klubben räknar med att göra en förlust i år på cirka 10 miljoner kronor.

TT - FotbollDirekt - Fotbollskanalen

Publicerad 2010-11-19 kl 14:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons