POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Falkenberg överkört - tränaren: ”Får tacka för lektionen”

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

STOCKHOLM. 18 minuter - sedan var Falkenberg i tremålsunderläge.
Hasse Eklunds Falkenberg hade inte mycket att sätta emot Hammarby.
- Vi får bara acceptera att vi inte räckte till i dag och tacka för lektionen, säger han.

Falkenbergs FF hade en tuff söndagseftermiddag mot Hammarby på Tele2 Arena. Efter 18 minuter var Hallandsgänget i tremålsunderläge och i slutändan skrevs siffrorna till 6-2 till Stockholmslagets favör. FFF-backen Tobias Karlsson var i halvtid mållös och medgav att lagets första halva av matchen var ”bedrövlig”. Tränaren Hasse Eklund höll, under presskonferensen, med.

- Det är klart att det var en rejäl mardröm och vi försökte få stopp på blodflödet, men vi hade svårt, då de hittade nya vägar hela tiden. De hade ett väldigt rörligt anfallsspel och spelade i högt tempo. Det gick väldigt fort på det här underlaget och vi hängde inte alls med.  Ibland är det så och man får då buga sig för motståndaren. Vi fick göra det i dag och fick stryk av en mycket bättre motståndare, säger Eklund.  

Eklund berättade vidare att han i halvtid försökte göra ett par taktiska förändringar, men att det inte gav positivt utslag. Han tackade för ”lektionen”. 

- Vi försökte göra några korrigeringar och taktiska ändringar, men de hittade andra vägar i stället. Vi får bara acceptera att vi inte räckte till i dag och tacka för lektionen. Vi hade inte mycket att komma med tyvärr, så vi får ta nya tag nästa vecka, säger han.

Falkenberg bärgade senast första segern på drygt tre månader mot Elfsborg, men är fortsatt nästjumbo i den allsvenska tabellen. Laget ställs härnäst på lördag mot IFK Göteborg på hemmaplan.

Publicerad 2019-07-07 kl 18:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå