Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/FALKENBERGS FF

Henke kan stanna i Falkenberg: "Ger besked på måndag"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

"Henke" Larsson räddade Falkenberg kvar i allsvenskan.
Efter helgen lämnar han besked om sin framtid.
- Det blir direkt på måndag, säger ordföranden Lars-Eric Nilsson till fotbollskanalen.se.

När landslagslegendaren och den förre målkungen tog över Falkenberg inför säsongen var det många som höjde på ögonbrynen. Föreningen förmodades floppa, men så blev det inte alls. På söndagen fullbordades årets imponerande prestation, i och med ett oavgjort resultat mot Mjällby. Det innebär att FFF stannar kvar i den högsta serien, och då hoppas ledningen att Larsson också ska göra det.

Som fotbollskanalen.se berättade tidigare under helgen löpte tränarens avtal egentligen ut 31 oktober, men på grund av tabelläget valde "Henke" att avvakta med ett besked om framtiden. Falkenberg vill behålla honom, och när fotbollskanalen.se talar med ordföranden Lars-Eric Nilsson förklarar han att frågan är av högsta prioritet.

- Vi ska ta tag i den direkt på måndag. Vi har ju aviserat att vi vill behålla honom och förhoppningen är att han ska känna likadant. Men vi måste få njuta av det här (det allsvenska kontraktet) ett par dagar innan vi återkommer till frågan.

Finns det några signaler om hur Larsson själv resonerar?
- Nej, inte i dagsläget. Vi har sagt att vi ska fira nu, och sätta oss ned på måndag och se om vi kan komma överens om en lösning.

Publicerad 2014-11-01 kl 16:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons