Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/FALKENBERGS FF

"Henkes" framtid i Falkenberg oklar: "Vill att han stannar"

Foto: Scanpix

Henrik Larsson, Falkenbergs tränare.

Falkenbergs framtid hänger på sista omgången.

Det gäller även för tränaren Henrik Larsson, som har möjlighet att bryta kontraktet efter matchen.

– Vi vill definitivt att han fortsätter och hoppas att han gör det, säger ordföranden Lars-Eric Nilsson till fotbollskanalen.se.

Falkenberg tappade två bärande spelare, sin succétränare och sågs som storfavoriter till att åka ur allsvenskan inför säsongen. Men under Henrik Larsson har laget fortsatt på det inslagna spåret och behöver bara en poäng på hemmaplan för att klara sig kvar när sista omgången nu nalkas.

Frågan är om Henrik Larsson blir kvar, bara. Klubben har haft ett avtal med "Henke" där de båda har haft möjlighet att bryta kontraktet fram till den 31 oktober, men har muntligt kommit överens om att flyfta det datumet till säsongen är slut.

– Från vår sida var det aldrig aktuellt att säga upp det, berättar ordföranden Lars-Eric Nilsson för Fotbollskanalen.

– Vi vill definitivt att han fortsätter och hoppas att han gör det. Enligt vad han säger själv så trivs han väldigt bra men man får se vad utgången blir.

Lars-Eric Nilsson hyllar Henrik Larssons insats som "fantastisk" och framhäver hur han har köpt att klubben är liten, med små resurser, och arbetat utifrån det material de har att tillgå.

– Det blir jättespännande att se hur det blir här. Han har ju en ambition att komma ut och bli en tränare i Europa. Vi tycker det är en väldigt fin ambition.

Fotbollskanalen har sökt Henrik Larsson för en kommentar.

Publicerad 2014-11-01 kl 10:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons