Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN/FALKENBERGS FF

Otto Martler klubblös - nio i Falkenberg har utgående avtal

Foto: SCANPIX

En tränare har lämnat och nio spelare har utgående kontrakt.
Men Falkenberg känner ingen stress.
- Innan vi gick upp i allsvenskan hade 16 spelare utgående avtal, säger sportchefen Håkan Nilsson.

Falkenberg gjorde en imponerande säsong och hängde kvar i allsvenskan. Nu har tränaren Henrik Larsson lämnat för Helsingborg. Dessutom gick målvakten Otto Martlers kontrakt ut i söndags och åtta andra spelare sitter på utgående avtal.

- Jag är inte orolig. 2012 stod vi med 16 spelare utan kontrakt och gick sedan upp.  Om det är någon som vill lämna oss och gå vidare i karriären så önskar vi lycka till, säger Håkan Nilsson till fotbollskanalen.se.

- Vi har talat om för spelarna om vi vill behålla dem. Sedan har vi informerat vilka vi släpper.

Matteo Blomqvist-Zampi får inte förlängt kontrakt. Däremot hoppas klubben att följande spelare skriver på nya avtal: Otto Martler, Rasmus Sjöstedt, Carl-Oskar Andersson, Rasmus Andersson, David Svensson, Anton Wede, Johannes Vall, Carl Wede och Godsway Donyoh.

- Det är ingen sensation att det finns klubbar som vill ha Anton och Carl Wede. Vi vill behålla båda men vi tar inga ekonomiska chanser. Vi hoppas att de värderar sakerna som vi i Falkenberg är bra på, säger Håkan Nilsson.

Hur är känslan?
- Jag vet inte. Hoppas att båda finns kvar nästa säsong. Ingen av dem har sagt något annat. Båda har fått förslag av oss, realistiska förslag.

Publicerad 2014-12-01 kl 15:30

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER