Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/FALKENBERGS FF

Skrällaget mot sin andra allsvenska premiär: "Ska sälja oss dyrt!"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Allsvensk premiär för andra gången i klubbens historia när Falkenberg tar emot Gefle under söndagen.
– Man känner alltid när det är dags att man hade velat ha mer tid, säger tränaren Hasse Eklund.

Falkenberg var nykomlingar under förra säsongen och ett lag som de flesta tippade skulle åka rätt ur allsvenskan. Laget kämpade sig kvar och står inför en liknande situation i år. I premiären ställs laget mot Gefle.
– En premiär är alltid en premiär och blir en speciell match. Kul att börja hemma, säger Hasse Eklund och fortsätter.
– Vi ska sälja oss dyrt i varje match!

 Tränaren har lite av ett lyxproblem till premiären. Samtliga spelare frånsett Zlatan Krizanovic är tillgängliga för spel vilket ger en rad spelare chansen att göra sina allsvenska debuter. För Eklund och Falkenberg handlar mycket om att utveckla sitt egna spel till årets säsong.
– Jag önskar att vi kunde ha lite mer bollinnehav och lite bättre passningsspel. Att utveckla vårt eget spel helt enkelt. Falkenberg har alltid varit full fart framåt och det kanske inte alltid är så bra, vi behöver ha en lite bättre speluppbyggnad. För inte så länge sedan var ju laget på väg att åka ur superettan. Det gäller att bygga vidare på det som är bra och inte glömma bort sina starka sidor. Vi ska utvecklas i lagom takt.

Falkenbergs premiärtrupp

Otto Martler, Alexander Lundin, Tibor Joza, Per Karlsson, Tobias Carlsson, Daniel Johansson, Rasmus Andersson, Adam Eriksson, Calle Wede, Dan Keat, Alexander Jakobsen, David Svensson, Kamal Mustafa, Johannes Vall, Christoffer Carlsson, Hakeem Araba, Stefan Rodevåg, Gustaf Nilsson, Godsway Donyoh.

Publicerad 2015-04-04 kl 16:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons