Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Fansen - Här är spelarna vi kommer bua ut

Att lämna en allsvensk klubb för en rival ses inte med blida ögon av supportrarna. Spelare som Christian Järdler, Louay Chanko, Erik Sundin, Stefan Selakovic och James Keene kommmer exempelvis att mötas visselorkaner när de kommer tillbaka till sin gamla hemmaarena.

Under onsdagen fick supportrana tycka till om den allsvenska säsongen. I dag får de svara på frågan - "denna motståndarspelare kommer vi att bua ut."

Helsingborg, Niklas Persson, Kärnan - Finns ett par som inte är omtyckta på Olympia. Christian Järdler och Babis Stefanidis i Malmö är inga höjdare att se på planen.

IFK Göteborg, Anders Almgren, Änglarna - Stefan Ishizaki brukar få sig en skopa när han kommer hit. Teddy Lucic kanske också men främst är det "Ishi"

Örgryte, Mattias Andersson, Balders Hage - (Ha ha ha) Får säga Håkan Mild om han fortfarande hade spelat. Nej, det blir Jonas Henriksson i Häcken...

AIK, Victor Capel, Black Army - Alla spelare i alla lag som spelar mot AIK.

Brommapojkarna, Peter Appelqvist, Black´n Red - (skratt) Jag vet faktiskt inte. Vi hatar ingen. Christer Youseff lämnade visserligen BP för DIF men kände han för det, så fick han göra det.

Malmö FF,  Tony Ernst, MFF Support - Det finns ett par som vi inte gillar. Louay Chanko ligger som vanligt risigt till. Henke Larsson har vi inget gott öga till.

Elfsborg, Anders Hultin, Guliganerna.   - Inte så många som vi känner något agg så emot. IFK Göteborg ogillar vi ju som lag men ingen speciell spelare sådär.

Trelleborg, Mårten Larsson, True Blues - Vissa är upprörda över att Erik Sundin gick till HIF trots att han hade sagt att han ville hem till Sthlm, så han kommer nog att få höra en del.

Örebro, Anders Östling, Kubanerna.
-  Tror inte finns någon specifik spelare. Men beter man sig på ett dumt sätt på Behrn Arena får man räkna med att bli utbuad.

Djurgården, Magnus Öhrman, Järnkaminerna - Alla som spelar i svartgult.

Gais, Owe Jonsson, Makrillarna
- Normalt sett är Stockholmslagen inte så populära. Några AIK:are eller djurgårdare. Har ju en spelare som James Keene. Men han är inte så populär. Kallas för James who...

Hammarby, Staffan Swing, Bajen Fans - Alla. Svårt att välja ut någon. Någon spelar fult.
 
Halmstad,  Jepser Uhlén, Bollklubben Support
- Stefan Selakovic självklart, honom brukar vi alltid göra något för. Sedan är det självklart om någon gör något dumt mot laget.

BK Häcken Robin Carlander, Getingarna - Möjligtvis ligger väl Daniel Larsson i farozonen, även om jag inte skulle tro det egentligen. I och med att Vinicius verkar vara en fullgod ersättare, så kommer nog inte förlusten att kännas lika tung. Vi har ju haft Jimmy Dixon och Tobias Hysén i laget men det finns absolut inga hard feelings gentemot dessa. Vi är ganska snälla (skratt)
 
Kalmar FF, Magnus Krusell, KFF-bloggare - Tror de Djurgårdare och AIK:are som tidigare som tidigare uttalat sig negativt om laget får höra ett och annat och då är det både spelare och ledare.

Gefle, Eric Stefansson, Sky Blues
- Oj, svårt att svara på. Har ingen riktig spelare att bua ut.
 

Publicerad 2009-03-12 kl 11:21
Annons
Annons
Annons