Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Färdigförhandlat kring Walker: "Upp till Kevin nu"

AIK har förhandlat klart med Kevin Walker - ett kontraktsförslag ligger framme. Mittfältstalangen har accepterat villkoren, men tvekar ändå om sin framtid i klubben.

- Vi är överens om det ekonomiska, det är upp till Kevin nu, säger Walkers agent Miro Jaganjac till FotbollDirekt.se.

Kevin Walkers starka försäsong har övertygat AIK om att det är en spelare värd att satsa på i fortsättningen.
AIK har kommit med ett bud som Walker ännu inte tackat ja till - men enligt Miro Jaganjac är det ingen förhandlingstaktik. Villkoren kring kontraktet är accepterade. Den 21-årige mittfältaren funderar istället på sina utvecklingsmöjligheter i AIK.

- AIK har varit prio ett för oss hela tiden, det är klubben han vill vara i. Men det handlar om annat också, det sportsliga och hur mycket speltid han tror att han kan få.

- Kevin är i ett viktigt skede av sin karriär och det är mycket att ta ställning till.

Alternativ ska finnas, de klubbar som nämnts utåt är GIF Sundsvall och danska Vejle, men fler klubbar är intresserade säger Jaganjac.

- GIF Sundsvall har vi räknat bort, det vore ett steg tillbaka med superettan. Sedan finns det intresserade klubbar, men jag vill inte sätta någon press på AIK eller försöka lansera en spelare.

- Alltså, det vore ju ganska konstigt om det inte fanns något intresse när hans kontrakt går ut om tre månader, det är iallafall min åsikt.

Publicerad 2011-03-06 kl 19:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons