Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

FCK har kontaktat MFF om Roland Nilsson: "Inga kommentarer"

FC Köpenhamn vill ha Roland Nilsson.
Den danska klubben har kontaktat MFF:
- Jag har inga kommentarer, säger Per Ågren, sportchef i MFF, till fotbollskanalen.se.

Redan i januari avslöjade fotbollskanalen.se att FC Köpenhamn ville ha Roland Nilsson. Nu kan fotbollskanalen.se avslöja att FC Köpenhamn kontaktat Malmö FF.
Man ville fråga om Roland Nilsson till den danska klubben.

- Vad jag svarade när FCK frågade...jag har inga kommentarer till några rykten eller spekulationer om vare sig tränare eller spelare i Malmö FF, säger Per Ågren.

Vad svarade du FCK?
- Inga kommentarer.

Vad händer i er diskussion med Roland Nilsson?
- Vi har haft en dialog under hela våren och har en dialog men det händer inget. Precis som med våra spelare så har vi avtal det här året.

Fast du vet säkert att med tränare är det annorlunda - där kan man bara lämna sin klubb och sedan betala skadestånd motsvarande lönen resten av kontraktstiden, eller hur?
- Inga kommentarer.

Roland Nilsson är inne på sitt fjärde och sista kontraktsår i Malmö FF och har hittills avstått från att förlänga med mästarklubben. Nilsson kom från Gais som han lämnade trots att han hade kontrakt med Göteborgs-klubben.

FC Köpenhamn tränas av Ståle Solbakken vars kontrakt går ut i sommar och norrmannen är redan klar som norsk förbundskapten. Därför har FCK under våren letat ny tränare och man vill gärna ha en skandinavisk tränare för klubben.

Roland Nilsson står högst upp på listan och nu har FCK tagit kontakt med Malmö FF för att se om man kan få loss honom under fredliga former. Man kan lugnt säga att det är komplicerat eftersom MFF kvalar till Champions League i sommar och det är samtidigt som den danska ligan drar i gång igen.

Uppgifter till fotbollskanalen.se från källor med insyn kring Roland Nilsson uppger att han vill flytta till FCK och ta över den danska storklubben.

Publicerad 2011-03-15 kl 17:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons