Fenger besviken efter utvisningen: "En olyckshändelse"

GÖTEBORG. Mads Fenger Nielsen, 28, blev utvisad efter en omdiskuterad situation i slutet av första halvlek. Själv menar han att han inte försökte fälla Alexander Jeremejeff.
- Det var en olyckshändelse, säger den danske försvararen.

Se när Fenger blev utvisad i spelaren ovan.

Alexander Jeremjeff gick omkull efter en duell med Mads Fenger Nielsen i 44:e minuten. Domare Glenn Nyberg blåste frispark vid straffområdesgränsen och halade efter en stunds betänketid upp det röda kortet framför dansken. Hammarby-spelarna trodde inte sina ögon. Mads Fenger Nielsen var oförstående. Utan honom på planen släppte ”Bajen” in ett andra mål och förlorade med 0-2. Efteråt förklarar han varför han tycker att utvisningen var hård.

- Jag vet inte vad jag säga om det röda kortet, inleder en märkbart besviken Mads Fenger

Nielsen innan han fortsätter:

- Jag träffade honom. Det var kontakt. Men det var en olyckshändelse. Jag såg inte ens honom och så kom han i min väg. Jag försökte inte att träffa honom, säger han.

Mads Fenger Nielsen tyckte även att Mats Solheim skulle ha fått frispark innan Häckens 1-0-mål. Det håller Stefan Billborn, som dock betonar att han inte har sett några repriser, med om. Om utvisningen säger Hammarby-tränaren:

- Det känns som att de springer in i varandra och att Jeremejeff tar ett steg och snubblar på sig själv, men jag ska se reprisen.

Publicerad 2019-07-01 kl 21:44