POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
3v

Fenger besviken efter utvisningen: "En olyckshändelse"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se när Fenger blev utvisad i spelaren ovan.

GÖTEBORG. Mads Fenger Nielsen, 28, blev utvisad efter en omdiskuterad situation i slutet av första halvlek. Själv menar han att han inte försökte fälla Alexander Jeremejeff.
- Det var en olyckshändelse, säger den danske försvararen.

Alexander Jeremjeff gick omkull efter en duell med Mads Fenger Nielsen i 44:e minuten. Domare Glenn Nyberg blåste frispark vid straffområdesgränsen och halade efter en stunds betänketid upp det röda kortet framför dansken. Hammarby-spelarna trodde inte sina ögon. Mads Fenger Nielsen var oförstående. Utan honom på planen släppte ”Bajen” in ett andra mål och förlorade med 0-2. Efteråt förklarar han varför han tycker att utvisningen var hård.

- Jag vet inte vad jag säga om det röda kortet, inleder en märkbart besviken Mads Fenger

Nielsen innan han fortsätter:

- Jag träffade honom. Det var kontakt. Men det var en olyckshändelse. Jag såg inte ens honom och så kom han i min väg. Jag försökte inte att träffa honom, säger han.

Mads Fenger Nielsen tyckte även att Mats Solheim skulle ha fått frispark innan Häckens 1-0-mål. Det håller Stefan Billborn, som dock betonar att han inte har sett några repriser, med om. Om utvisningen säger Hammarby-tränaren:

- Det känns som att de springer in i varandra och att Jeremejeff tar ett steg och snubblar på sig själv, men jag ska se reprisen.

Publicerad 2019-07-01 kl 21:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå