POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Fiasko mot Djurgården – då ilsknar Gashi till

Helsingborg blev överkörda av Djurgården och förlorade med 3-1. Då skyllde man på trötthet efter Champions League-kvalet.
– Vi ser energilösa ut. Det kanske blir så när man spelar mitt i veckan, att vi blir energilösa till helgen, säger tränaren Åge Hareide.

Tre gånger Erton Fejzullahu sänkte Helsingborgs IF på Råsunda. Helsingborg var trögstartade och trots en kvittering av nyförvärvet Nikola Djurdjic så orkade man inte stå emot Djurgården.
– Vi ser energilösa ut. Det kanske blir så när man spelar mitt i veckan, att vi blir energilösa till helgen, sa tränaren Åge Hareide till Canal Plus i halvtid och underläge 1-2.

Alejandro Bedoya hade förvisso en stolpträff i andra halvlek men i det stora hela var HIF aldrig nära en kvittering och istället kunde Djurgården gjort betydligt mer än 3-1 som slutresultatet skrevs till.
– Det var rättvist, vi var inte tillräckligt bra hela matchen igenom, sa Ardian Gashi till Canal Plus.

Tidigare i veckan förlorade Helsingborg med 2-0 hemma mot Celtic i Champions League-kvalet.
– Helt klart känns det i kroppen, vi är långt från 100 procent och det märks i sista tredjedelen av plan när vi ska omsätta chanserna i mål, säger Gashi.
– Men det är det vi får betalt för så det är dags att kliva fram och visa att vi klarar två matcher i veckan. Det är ingenting i jämförelse med många lag ute i Europa.

Publicerad 2012-08-26 kl 12:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå