Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Fin HBK-förstärkning mot Elfsborg

Halmstad presenterar en ny mittfältare när laget möter Elfsborg på Borås Arena på måndagskvällen. En spelare som väntas kunna gå rakt in i startelvan.

22-årige Michael Thomas har varit i praktiken klar för Halmstad under en tid. Men pappersarbetet har dragit ut på tiden och det gjorde att han missade premiären mot Trelleborg.

Nu har dock allt löst sig och amerikanen är tillgänglig för spel mot Elfsborg.
- Vi har fått mycket muntliga berättelser men det är inte det som gäller. Man måste få det verifierat. Amerikanska Fotbollförbundet och Svenska Fotbollförbundet har varit involverat och skickat papper till olika klubbar. Det tar lite tid att få bekräftelse. Det är tidsskillnader och alla svarar inte samma dag heller, säger HBK:s ordförande Ingemar Boström till Hallandsposten.

Klubbdirektören Mikael Kaller meddelar dock nu att allting är löst kring Thomas, vilket gör att han kan debutera för hallänningarna redan på måndagskvällen.
Orsaken till strulet har varit att det varit oklart kring vilken klubb som Thomas egentligen tillhört i USA och HBK som bara kontrakterat honom för fyra månader vill helst inte betala någon utbildningsersättning till någon av hans tidigare klubbar.

Publicerad 2010-03-20 kl 13:14
Annons
Annons
Annons