Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Finske mästaren till Falkenberg: "Stor potential"

Foto: SCANPIX

Den målfarlige yttern Akseli Pelvas är klar för Falkenberg.
Den nyblivne finske mästaren har skrivti på för två år.

- Jag hoppas att jag kan bidra med det lilla extra till Falkenberg, säger Pelvas till klubbens hemsida.

Falkenberg har gjort klart med sitt första nyförvärv inför den kommande allsvenska säsongen. Finnen Akseli Pelvas har skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben. 26-åringen är nybliven finsk mästare med SJK och blev lagets bästa målskytt med 14 mål under säsongen.

- Det är ett bra målfacit för en ytter. Men det var verkligen ingen perfekt säsong. Jag känner att jag har mycket mer att ge. Man vill alltid göra mer mål. Jag hoppas göra det i Sverige, säger Pelvas till Falkenbergs hemsida.

Nu ser han fram emot att hjälpa till att etablera FFF i allsvenskan.

- Det är roligt. Jag är glad och ser verkligen fram emot att komma till Falkenberg och spela i allsvenskan. Jag vet att Falkenberg inte är en av de största klubbarna och inte har mest pengar men min agent Teemu Turunen, som spelat här, säger att det är en klubb som spelar fin fotboll och verkligen tar hand om sina spelare och att det är en klubb med stor potential, säger finnen som tror att laget kan lyfta under 2016.

- Det är så små skillnader. Ett lag kan hamna i toppen bara man gör en bra säsong. Kolla på Norrköping. Falkenberg kan också bli ett topplag.

Publicerad 2015-12-16 kl 18:25

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER