Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Firade med tv-spelsmålgest - nu utmanar han rumskompisen

Samuel Armenteros hoppade in och gjorde sitt första landslagsmål mot Litauen. Han firade med en udda målgest tillsammans med Astrit Ajdarevic - som han nu utmanar i Fifa: ”Jag kan betta på att jag är bäst på det."

KALMAR. Samuel Armenteros, 21, har varit ordinarie i holländska Heracles i 1,5 säsong och förra året blev det åtta mål i Eredivisie. U21-landslagsdebuten kom mot Italien i februari och mot Litauen i går - i sin fjärde landslagsmatch - gjorde han sitt första blågula mål.

– Man får börja på bänken och det är sånt man får ta. Att ändå få komma in och sätta dit en balja är ju skitskönt, säger han till FotbollDirekt.se.

Efter målet sprang han ut och firade tillsammans med avbytaren och Norrköpingsmittfältaren Astrit Ajdarevic, som varit rumskamrat med Armenteros under landslagsveckan.

– Det var en Fifa-målgest som vi körde. Vi spelar Fifa och där finns en målgest som jag och Astrit tycker är jäkligt kul så vi drev lite med det. Vi har kört hela veckan med den där målgesten, förklarar Heracles-anfallaren.

Vem är bäst då?

– Jag tror att det är jag som är bäst på Fifa, absolut. Det kan jag betta på, såpass säker är jag.

Då får du spela högt, det sägs att Astrit tjänar rätt mycket...

– Då är vi två, säger Armenteros och skrattar.

Men Fifa-målgesten var inte det enda Armenteros bjöd på vid målet. Han sträckte också upp två fingrar i skyn och tittade upp mot himlen innan han sprang iväg och kramade utbytte lagkamraten John Guidetti.

– Och sen var det, som ni hörde, att Johns morfar gick bort här om dagen. Så jag skänkte två fingrar upp till honom och gav John en kram för det. Det var för att stötta honom.

Mårthen Bergman

Publicerad 2011-09-06 kl 08:42
Annons
Annons
Annons