Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
47v

Fjellström firar 50 år med SM-guld: ”Kan inte bli en bättre födelsedagspresent”

Foto: SCANPIX

Försök igen

I dag är Jens Fjellström allsvensk mästare med Malmö FF.
I morgon fyller han 50 år.

Malmö FF värvade inte bara Behrang Safari och Alexander Jeremejeff i somras. En annan som kom in var Jens Fjellström, från expert på C More till att vara analytiker i Malmö FF.

- Det är underbart, men det är nästan överraskande tidigt. Känsloluckorna är inte fullt öppna ännu, man har inte tagit ut det fullt ut. Jag fyller år imorgon, så det kan inte bli en bättre födelsedagspresent.

Fjellström har därmed bara varit ledare i några få månader, och även om han kände att han var mer nervös som ledare än vad han var under spelartiden så hade han ändå starkt förtroende för spelargruppen.

- När man är på planen så kan man påverka saker. Det är svårare vid sidan, men idag var det ganska lugnt. Det var en jäkligt bra energi i gruppen redan när vi gick ut, målet kom tidigt, så det var behaglig resa. Killarna har gjort ett fenomenalt jobb att studsa tillbaka från debaclet mot Östersund.

När kände du att det blir SM-guld?
- När IFK Norrköping låg under med 2-0 kändes det som att att det kunde bli redan ikväll, men, vafan, vi tar det när det kommer. Hade det varit nästa söndag eller söndagen där efter, hade det varit som det var.

Se glädjen i MFF:s omklädningsrum efter guldet i spelaren ovan.

Publicerad 2016-10-26 kl 22:30
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER