Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Förlänger med ÖFK - drömmer om United: "En dag ska jag vara där"

Foto: Bildbyrån.

Douglas Bergqvist förlänger med Östersund.
Försvarsspelaren har skrivit på ett nytt treårskontrakt.
- Jag vill först göra det bra med Östersund. Men kollar man på min framtid så vill jag ta ett steg ut i Europa till en större liga, säger han i en kommentar.

Fjolårets succéklubb Östersund har förlängt med backen Douglas Bergqvist. Bergqvist och klubben bekräftar i dag på sin hemsida att man kommit överens om ett nytt treårsavtal.

- Han har ju varit en av våra nyckelspelare från superettan till allsvenskan. Det har hänt mycket med honom under de tre säsonger som han har varit här. Han går verkligen in för att vilja förbättra sig. Han ger allt på varenda träning. Att han utvecklats så snabbt är inte så överraskande för mig med tanke på hur målinriktad han är. Jag är glad att han vill tillhöra vår klubb även de kommande åren, säger tränaren Graham Potter.

Bergqvist säger sig vara glad över att få förnyat förtroende, men är samtidigt tydlig med att han har betydligt större mål än så.

- Jag vill först göra det bra med Östersund. Men kollar man på min framtid så vill jag ta ett steg ut i Europa till en större liga. Sedan vidare till Premier League och det är mitt mål. Det är dit jag vill.

Drömmen är att en dag få representera Manchester United:

- En dag ska jag vara där, konstaterar han.

Douglas Bergqvist startade i fjol 20 matcher för det Östersund som slutade på en åttonde plats i allsvenskan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-02-20 kl 16:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons