Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Förlust efter Edmans sågning - men Karlsson nöjd

''Jag kan inte begära mer''. Helsingborgs manager Conny Karlsson är ganska nöjd - trots klar förlust mot Elfsborg. Detta bara dagar efter Erik Edmans skoningslösa sågning.

- Arbetsinsatsen går det inte att klaga på. Jag tycker inte man kan begära så mycket mer än det här, säger Conny Karlsson till HD.

Öppningsmatchen i Atlantic Cup i Portugal blev en beskedlig historia. På en öde gammal EM-arena (Estadio Algarve) föll Helsingborg klart med 1-3 mot hårdsatsande Elfsborg.

Boråsarna med nye Andreas Augustsson - men utan David Elm i startelvan, tog ledningen i mitten på första halvlek genom Niklas Hult. James Keene ökade sedan på till 2-0 strax innan paus.

Alexander Gerndt fixade en straff till Helsingborg i början av andra och fick samtidigt James Keene utvisad efter dennes andra gult kort. Straffen satte den allsvenske skyttekungen själv säkert i mål.
Gerndt tvingades dock kliva av i slutet.

- Han fick en smäll i huvudet, blev yr och kunde helt enkelt inte fortsätta, säger HIF:s sjukgymnast Martin Berg.

Daniel Nordmark spikade slutresultatet 3-1, men trots förlusten verkade Conny Karlsson inte speciellt bekymrad.

- Klart det är aldrig roligt att förlora, men det fäster jag inte så stort avseende vid. Vi har bara tränat tre pass på en fullstor plan, så därför tycker jag inte man kan begära så mycket mer än det här.

Publicerad 2011-01-29 kl 14:22
Annons
Annons
Annons