FÖRSÄSONGSKOLLEN: Häcken kryssade mot college-lag

Den allsvenska försäsongen rullar på. Fotbollskanalen följer lagens träningsmatcher.

Kalmar FF - FC Nordsjälland 0-0

Danskarna var det lag som hade högst tempo i kroppen och skapade en hel del farliga målchanser i den första halvleken. Den danska ligan startar på fredag och det här var lagets genrep. Men i andra halvleken mattades Nordsjälland av betydligt. Matchen slutade mållöst.

BK Häcken - Florida Gold Coast 1-1

Häcken spelade oavgjort i sin andra mat på lägret i Fort Lauderdale. Motståndet denna gång var ett lag bestående av college-spelare. Med tjugo minuter kvar så gjorde Gold Coast 1-0 efter att målvakten Alexander Nadj inte lyckats hålla kvar bollen på rätt sida av linjen. Men strax efter gjorde Joakim Olausson sitt första mål i Häcken-tröjan. Det blev också matchens sista mål.

Publicerad 2015-02-15 kl 00:04