FÖRSÄSONGSKOLLEN: Sam Johnson hjälte i domarkaoset

Djurgården skulle ta en komfortabel seger mot Shanghai idag med 3-1.
Eftersnacket kommer dock handla om domarteamets något udda tabbe.

Sam Johnson

Djurgården - Shanghai 3-1

Det hela skulle börja med en lång väntan på domarna. Ni läste rätt, för Djurgården och Shanghai fick vänta på att domarteamet skulle komma på plats. Lagen tröttnade till slut och bad varsin ledare hjälpa till med domsluten. Efter dryga halvtimmen skulle då de riktiga domarna komma.

Hur gick matchen? Djurgården vann tämligen komfortabelt med 3-1 efter bland annat två mål av Sam Johnson och Omar Colley. Tobias Hysén satte reduceringen i slutminuterna.

Orlando City - Häcken BK 1-2 (2-2)

Laget från Hisingen besegrade Orlando City med brassen Kaka i laget med 2-1. Det amerikanska laget tog ledningen i den första halvleken. Men kvitteringen kom kvickt efter en fin frispark, och i andra halvleken gjorde svenskarna sitt andra mål på straff. Båda målen av Martin Ericsson.

Lagen hade sedan kommit överens om att spela ytterligare en 45 minuters halvlek. Där kvitterade Orlando City till 2-2 vilket blev slutresultatet över tre halvlekar.

Publicerad 2015-02-13 kl 22:41