POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Först Lugano - nu kan VM-skyttekungen Forlán välja allsvenskan

Foto: Scanpix/AP

Först Diego Lugano – och nu kan nästa sensationella övergång närma sig allsvenskan. Det handlar om förre VM-skyttekungen Diego Forlán.
- Sverige är inte avskrivet, säger rådgivaren Terje Liveröd till FotbollDirekt.se.

För ett par veckor sedan slog Fotbollskanalens avslöjande ned som en bomb. Uruguays förre landslagskapten Diego Lugano var på väg till Hisingen på ett korttidskontrakt med Häcken, efter att tidigare under sin karriär ha spelat i klubbar som PSG, Malaga och Fenerbahce.

Men nu kan Lugano få sällskap av ett ännu större namn, i form av landsmannen Diego Forlán som bland annat gjort sig känd för att ha öst in mål för Atletico de Madrid och värvats av Alex Ferguson till Manchester United, innan han sedermera hamnade i Inter. FotbollDirekt skriver att uruguayanen, som blev bäste målskytt i VM 2010, skulle kunna gå i sin landsmans fotspår och välja allsvenskan.

– Sverige är inte avskrivet i sammanhanget, men jag har inte kollat med klubbar i Sverige. Jag vet inte om det kan vara intressant för klubbar. Klart är att ett namn som Diego Forlán, han får många erbjudanden; från arabländer, Sydamerika och så vidare. Vi har fått ett antal konkreta erbjudanden, men ännu inte något tillräckligt intressant. Jag tror att när man kokar ner det, så är det några ligor som kan vara alternativ för honom, säger rådgivaren Terje Liveröd till FotbollDirekt.

– Han vill spela i en stor klubb som är med och kämpar om titlar. Men det kan vara en stor klubb i ett litet fotbollsland också. Skandinavien är inte uteslutet. Det handlar inte om pengar för honom längre utan han ser till två saker: dels det sportsliga, men också livskvaliteten, att han ska hamna på ett bra ställe, säger Liveröd.

Publicerad 2015-04-10 kl 22:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå