Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Första allsvenska målet i karriären: "Men jag är mer nöjd med assisten"

Allsvenskan 2009-05-11 kl 22:28

Ängelholms-förvärvet Markus Holgersson fortsätter att övertyga. I 3-0-segern mot Brommapojkarna stod ytterbacken för sitt livs första allsvenska mål.

Assisten som Markus Holgersson syftar på kom efter 35 minuters spel och ställningen 2-0. Ytterbacken fick iväg ett härligt inlägg från höger. Stjärnan Henrik Larsson mötte perfekt och nickade in det avgörande målet. Innan det hade Holgersson fått sätta en boll i nät för första gången i sin allsvenska karriär. Efter en hörna dök han upp på mållinjen och puttade bollen över mållinjen.

- Det är ett riktigt skitmål, men de räknas också. I det läget ska bara någon vara framme. Så det var skönt att jag var där. Härligt att få göra ett första mål, säger han.

I och med segern gör Helsingborg ett litet miniryck längst uppe i tabellen och nu börjar det pratas guld kring HIF.

ANNONS
- Vi har börjat bra och satt försvarsspelet. Idag visar vi ett starkt passningsspel. Vi kan ta något steg till så definitivt vi vara med långt fram.

Du har spelat varje minut i allsvenskan. Hade du kunnat drömma om det?
- Jag var mer inställd på att komma in i några matcher, men nu blev det som det blev och jag kastades in i hetluften direkt och då gällde det att ta chansen.

- Jag hoppas att jag tagit chansen.

Vad säger du om dagens match?
- Vi började försiktigt men får det förlösande 1-0-målet. Efter det så spelar vi ut, börjar rulla och kommer till flera chanser. 3-0 i halvtid - då är det avgjort.

Micki Almasi - Daniel Bogefors

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto