Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Första allsvenska målet i karriären: "Men jag är mer nöjd med assisten"

Ängelholms-förvärvet Markus Holgersson fortsätter att övertyga. I 3-0-segern mot Brommapojkarna stod ytterbacken för sitt livs första allsvenska mål.

Assisten som Markus Holgersson syftar på kom efter 35 minuters spel och ställningen 2-0. Ytterbacken fick iväg ett härligt inlägg från höger. Stjärnan Henrik Larsson mötte perfekt och nickade in det avgörande målet. Innan det hade Holgersson fått sätta en boll i nät för första gången i sin allsvenska karriär. Efter en hörna dök han upp på mållinjen och puttade bollen över mållinjen.

- Det är ett riktigt skitmål, men de räknas också. I det läget ska bara någon vara framme. Så det var skönt att jag var där. Härligt att få göra ett första mål, säger han.

I och med segern gör Helsingborg ett litet miniryck längst uppe i tabellen och nu börjar det pratas guld kring HIF.
- Vi har börjat bra och satt försvarsspelet. Idag visar vi ett starkt passningsspel. Vi kan ta något steg till så definitivt vi vara med långt fram.

Du har spelat varje minut i allsvenskan. Hade du kunnat drömma om det?
- Jag var mer inställd på att komma in i några matcher, men nu blev det som det blev och jag kastades in i hetluften direkt och då gällde det att ta chansen.

- Jag hoppas att jag tagit chansen.

Vad säger du om dagens match?
- Vi började försiktigt men får det förlösande 1-0-målet. Efter det så spelar vi ut, börjar rulla och kommer till flera chanser. 3-0 i halvtid - då är det avgjort.

Micki Almasi - Daniel Bogefors

Publicerad 2009-05-11 kl 22:28
Annons
Annons
Annons