Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Första spelaren från Espanyol klar

Halmstads BK har rivstartat sitt samarbete med den spanska storklubben Espanyol. Redan nu har hallänningarna lånat in den 21-årige mittfältaren Mahamat Azrack-Yassine.

Så sent som i onsdags gjorde Halmstad klart med ett samarbetsavtal med Espanyol. Två dagar senare anlände den första spelaren. Mahamat Azrack-Yassine är 21 år och kommer ursprungligen från Tchad.

- Vi får räkna med en liten startstrecka eftersom Espanyols spelare haft ledighet och han har därför inte varit i full träning på ett tag, säger HBK-tränaren Janne Andersson till klubbens officiella hemsida.

- Men det vi har sett av honom, bland annat under fredagens träning i Halmstad, innebär att han definitivt är en spelare som kan tillföra något hos oss.

För Halmstad blir 21-åringen ett skönt tillskott när Andreas Johansson lämnat för Bochum och Sebastian Johansson numera representerar Örgryte.

- Först blev det ju klart med Jonas Saevarsson och sedan fick vi väldigt starka rekommendationer från Espanyol om att titta på just Azrack, berättar Andersson.

- Detta är en spelare Espanyol tror riktigt mycket på men som just nu inte platsar i A-lagets startelva, samtidigt som han bedöms vara för bra för deras B-lag.

Publicerad 2009-07-25 kl 10:07
Annons
Annons
Annons