Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Fortsatta skadeproblem i TFF

När Trelleborg idag reser till spanska Alfas del Pi för träningsläger är skadeproblemen stora för Tom Prahl.

- I första hand hoppas vi att alla eller åtminstone de flesta kan komma på benen i Spanien, säger Trelleborgs tränare Tom Prahl till Trelleborgs Allehanda.

Stora delar av TFF:s försäsong har störts av stora skadeproblem. Flertalet spelare har huserat på skadelistan under en längre tid, men nu börjar tränare Tom Prahl åtminstone se en ljusning i skadehelvetet för ett par spelare.

- Senaste månaden är det ju tyvärr flera som inte kunnat delta knappast någonting. Dennis Melander är ju en av dem och han behöver givetvis komma ordentligt igång på lägret. precis som Fishnik Shala.

Mittbacken Rasmus Bengtsson gjorde i veckan comeback efter en skada, tyvärr för Bengtssons del åkte mittbacken på ytterligare en skada och Tom Prahl räknar inte med sin mittbacksstjärnas deltagande under lägret.

- Däremot hoppas vi att "Micke" Bengtsson ska kunna börja jobba med boll i veckan, även om han säkert kommer att vara borta från spel i flera månader ännu, konstaterar assisterande tränaren Alf Westerberg.

Trots de stora skadeproblemen reser tränarna med en förhoppning om att hitta vad som kan likna en startelva i premiären mot Brommapojkarna den 5 april.

- Det känns viktigt att vi kommer hem med ett tilltänkt lag i sikte och väl hemma igen finns inte så mycket tid kvar att spela med, säger Prahl.

Olle Nyström

Publicerad 2009-03-07 kl 12:19
Annons
Annons
Annons