Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Fotbollskanalen gör mobilsuccé – kan vinna Guldmobilen

Fotbollskanalen.se är inte bara en succé på nätet. Utan även i mobilen.
I kväll kan fotbollskanalen vinna Guldmobilen.

Fotbollskanalen.se finns sedan länge även i din mobil och det är inget snack om att servicen är uppskattad. Nu kan den även bli prisad.

I kväll på den nionde Mobilgalan kan fotbollskanalen vinna Guldmobilen som går till Årets Mobila sporttjänst.
- Ett fantastiskt roligt kvitto på att vårt innehåll även passar bra i mobilen och att vi ger folk möjligheten att ta del av våra nyheter, krönikor, bloggar och rörliga klipp även när de inte sitter vid en dator, säger Olof Lundh, chef för fotbollskanalen.se.

Även Allsvenskan i mobilen, där TV4/Fotbollskanalen ihop med Telia och Expressen satsat på att erbjuda hela matcher och målklipp från Sverige högsta serie, är nominerat till Guldmobilen.

TV4 gör för närvarande stor succé på mobilfronten ihop med Expressen. Sex månader efter starten av TV4:s och Expressens gemensamma bolag Mobilab så är man nominerat i fyra kategorier i årets Mobilgala, bland annat som Årets Företag och som IdolTV.
– Vi har en otrolig potential, säger Mobilabs vd Otto Sjöberg. Utvecklingen går snabbt och det är viktigt att Expressen och TV4 i ett så tidigt skede valt att satsa på den här nya kanalen.

fotbollskanalen.se

Publicerad 2009-11-05 kl 12:29
Annons
Annons
Annons