POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Fråga om guldknäck – då ryts det i MFF

Foto: Scanpix

Per Ågren, sportchef Malmö FF

Tung förlust och förlorat initiativ i guldstriden. Men guldknäck är ett ord MFF:s sportchef inte vill höra talas om:
- Nej, men verkligen inte. Det här kommer inte avgöras förrän tidigast i näst sista omgången, markerar Per Ågren för FotbollDirekt.se.

Försäljningen av Mathias Ranegié gav många viktiga miljoner för Malmö men på det sportsliga viset knakar det. Utan det nyblivna Udinese-proffset har skåningarna fallit tillbaka i guldstriden och efter 1-2 i går så går nu störst rubriker till Häcken, Elfsborg och AIK.

Då vill Malmös sportchef gripa tag om situationen och går i försvarsställning. MFF är inte anfrätt och på väg att knäa efter den tunga förlusten i gårdags kväll.
- Det här är ju inte alls avgjort? Hur skulle det kunna vara det? Vi sade till oss själva redan innan i går att alldeles oavsett resultat så kommer ingenting att vara avgjort, säger Malmös sportchef Per Ågren till FotbollDirekt.se.

- Det är klart att vi känner besvikelse men det är små marginaler och speciellt när vi två matcher i rad har motstånd som Helsingborg och IFK Göteborg…

- Men det är klart att vi känner besvikelse. För att vi inte gjorde en så bra match som vi ville men också för att vi missade chansen att gå förbi och så för att vi fick första hemmaförlusten för säsongen.

Det är inte som vilken förlust som helst, första hemmaförlusten…
- Nej, kanske inte men någon gång över en hel säsong så får man räkna med att det händer. Tyvärr men så är det.

Nu är ni inte längre huvudfavorit – nu går tipsen till konkurrenterna?

- Men det passar oss ganska bra. Det passar oss bra att ligga där vi ligger och jag garanterar att vi har mycket kvar att ge.

Vad ger du er för betyg på en skala från 1-5?
- Mellan tre och fyra, kanske, för i går men ännu högre ändå för de senaste veckorna. Vi är ändå bra på gång och det ska vi visa.

Vad vill du säga om du nu får prata direkt till era supportrar och den oro som nu finns där?

- Då vill jag säga att vi absolut inte har gett upp och att chansen till guld för oss fortfarande är lika stor som innan. Vi är bra och det ska vi visa framöver.

Publicerad 2012-09-28 kl 12:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå