Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Från Kluivert till Kronblom - Tahirovic klar för ÖSK

Nu är det som fotbollskanalen.se tidigare avslöjat helt klart. Emra Tahirovic lämnar Zürich där han var lagkamrat med förre storstjärnan Patrick Kluivert och lånas ut till Örebro där spel på Behrn Arena väntar.

Örebro SK lånar supertalangen Emra Tahirovic från FC Zürich. Den före detta Halmstadsspelaren ansluter omedelbart på lån till den 1 juli.
-Jag kan få komma hem igen och spela för att visa vad jag går för inför svenska folket. Det är även U-21 EM i sommar och nu har jag chansen att visa landslagsledningen att jag ska vara med. Det är bra för mig att få en nystart här i ÖSK, säger han enligt klubbens hemsida.

Tahirovics succé i Halmstad förde honom via franska Lille och spel med storstjärnan Patrick Kluivert till schweiziska FC Zürich.
-Det var en fantastisk känsla, han var en idol sedan man var liten och vi hade en bra kontakt där borta. Ena dagen så spelar man i ÖSK Ungdom och andra dagen sitter man hemma och spelar Playstation med Patrick Kluivert, det var jättekul, säger han till hemsidan.

TT-fotbollskanalen.se

Publicerad 2009-02-25 kl 09:01
Annons
Annons
Annons