Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Fransman från tvåan kan ersätta Jawo

Elfsborg stod för en stor värvningsbomb på måndagen när klubben köpte Amadou Jawo från Gefle. Nu kan gästrikarna ha hittat ersättaren.

Amadou Jawo har tillsammans med Hasse Berggren varit ett fruktat anfallspar i Gefle IF.
Han lämnar förstås ett stort tomrum efter sig.
Och hans hastiga flytt från klubben har skapat lite panik hos gästrikarna som snabbt måste hitta en ersättare, då transferfönstret stänger vid midnatt mot onsdagen.
- Nu är vi numerärt för få och jobbar stenhårt på ett tillskott till truppen, säger Pelle Olsson till Gävle Nyhetsbyrå.

Och i veckan var han på blixtvisit till Belgien för att spana in en ny spelare.
- Det är en ung offensiv spelare jag tittade på i Belgien och som var med i startelvan men det är ingen som är aktuell till det här transferfönstret, säger han.

Olsson var nämligen inte helt nöjd med det han såg av den tilltänkte spelaren.
- Han visade inte under matchen att han har de egenskaperna som Jawo lämnar efter sig och som vi är i behov av i nuläget. Det är ingen just nu som kan gå in och ersätta Jawo bara sådär, säger Olsson.

Men en ersättare till Jawo är ändå på väg in. Från divison II Norra Svealands succéklubb Dalkurd kommer fransmannen Redwann Krbii att visa upp sig för Olsson.
- Det är en spelare vi har fått tips om men som jag personligen inte sett psela. Därför låter vi honom komma och provträna med oss. Vi har redan bra ersättare i den befintliga truppen och känner inte att vi måste plocka in en etablerad spelare till det här transerfönstret, säger Olsson om varför han låter en orutinerad division II-spelare komma och provträna.

Publicerad 2009-07-28 kl 10:49
Annons
Annons
Annons