Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Fredin hoppar av SEF: "Behandlingen av Bosse Lundquist är onödig"

Helsingborgs IF:s ordförande Sten-Inge rör ytterligare om i den soppa som på senare tid tillagats av några av svensk fotbolls mest inflytelserika män.

Fredin lämnar styrelsen i intresseorganisationen Svensk elitfotboll (Sef) trots att hans mandat sträcker sig över 2009.
-Jag tycker att behandlingen av Bosse Lundquist och Leif Lindstrand är onödig och felaktig, säger Fredin till Aftonbladet på nätet.

Lundin ställer sig inte bakom valberedningens förslag att inte föreslå omval för Lundqvist (ordförande) och Lindstrand (vice ordförande).

Valberedningen har föreslagit Bosse Johansson eftersom de anser att Lundquist inte är valbar, och i måndags meddelade Lundquist att han inte längre kandiderar då en majoritet av de allsvenska och superettans klubbar delar valberedningens åsikt.
-Dels tycker jag att det är fel att byta ut så många ur den gamla styrelsen på en och samma gång. Dels har inte jag funnit några skäl till varför man plockar bort folk som i mitt tycke gjort ett kompetent jobb.
- Det är onödigt att i dessa ekonomiskt besvärliga tider skapa onödig turbulens, men nu är det inte vårt bekymmer längre. Jag får respektera valberedningens beslut, nu får en helt ny styrelse ta det fulla ansvaret och börja om på nytt, säger Sten-Inge Fredin till Aftonbladet.

Årsmötet är på fredag.

TT

Publicerad 2009-03-17 kl 22:28
Annons
Annons
Annons