POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Frimpong från start mot Hammarby: "Ska bli spännande att se honom i match"

Foto: Bildbyrån

Värvningen av Emmanuel Frimpong fick stor uppmärksamhet. Nu ska den tidigare Arsenal-spelaren för första gången visa upp sig i AFC när Hammarby gästar.
- Det är en duktig fotbollsspelare så det ska bli spännande att se honom i match, säger tränaren Pelle Olsson till Fotbollskanalen.

För cirka två veckor sedan presenterade AFC Eskilstuna en spektakulär värvning i form av den tidigare Arsenal-spelaren Emmanuel Frimpong. Under lördagen gör mittfältaren debut för sin nya klubb mot Hammarby, en match du ser i C More.

- Vi vet att han är en skicklig spelare. Sedan har han tränat en vecka bara så det kommer att vara en del saker i vårt spel som han inte är inne i riktigt, och det kommer kanske att synas. Men det är en duktig fotbollsspelare så det ska bli spännande att se honom i match. Träning är en sak. Tanken är att han ska spela en halvlek, säger AFC-tränaren Pelle Olsson till Fotbollskanalen.

Under fredagen presenterades också Alexander Michel för AFC Eskilstuna. Om mittbacken kommer att medverka mot Hammarby är dock tveksamt.

- Han är med i truppen men han kommer inte att starta. Han har gjort en träning, en dryg timme i dag. Så det är lite tidigt kanske, säger Pelle Olsson.

Nykomlingen AFC har tagit in många nyförvärv inför debutsäsongen i allsvenskan. För att få ihop laget så snabbt som möjligt menar Pelle Olsson att det inte finns någon tid att spilla.

- Vi jobbar med vårt spel ute på träningarna. Det finns ingen tid för lite roliga avslutsövningar på det sättet, utan nu jobbar vi med vårt spel varenda minut. Och det kommer vi inte att vara klara med när serien börjar i alla delar. Utan det här är ett nybygge och det har kommit in spelare sent här och det gäller att vi förstår att vi behöver jobba på de här delarna, säger Olsson.

AFC:s trupp mot Hammarby:
Tim Erlandsson, Cem Alpek, Michel Dado Termanini, Bun-Dawda Sowe, Ludvig Öhman, Mauricio Albornoz, Alexander Michel, Daniel Björnquist, Jernade Meade, Rinor Nushi, Amadou Kalabane, Anel Rashkaj, Omar Eddahri, Thomas Piermayr, Emmanuel Frimpong, Aaron Zahui, Bazoukou, Chidi Omeje, Mohamed Buya Turay.

Träningsmatchen mellan AFC och Hammarby ser du i C More Live och streamat på C More med start 16.00 under lördagen.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-11 kl 08:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå