Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Fritz Persson vill peta Noring

Förra säsongen petades Fredrik Persson av Viktor Noring som fick sitt genombrott. Med Norings skada vill nu Persson göra samma sak.

Viktor Noring blir borta omkring fyra veckor.
Med det hoppas Fredrik Persson, 27, på att på allvar igen kunna utmana honom - Persson som petades redan under försäsongen i fjol av Noring som fick ett genombrott som slutade med att han utsågs till årets nykomling efter säsongen.

- Självklart är det målet att ta en ordinarie plats och sedan behålla den, säger Fredrik Persson till Fotbolls-Expressen.

Bara nio matcher under fem säsonger för Fredrik Persson i Trelleborg. Först var det skador och sedan har bland andra Viktor Noring varit i vägen.

- Sitta och lyfta lön på bänken är inte min melodi för tillfället, kanske när man är 40 år och ser slutet av karriären, men inte nu, säger han.

Och nu får han verkligen chansen.
Det är minst sex matcher som ger Persson en rejäl möjlighet att visa att han kan vara lika bra som Sveriges förmodligen största målvaktslöfte.

- Jag har precis tittat på schemat för månaden och det är många matcher som verkligen är inspirerande, säger Persson.

- Även om jag gör succé så får vi se vad som händer. Jag får gå ut och ge allt jag har. Sen när Viktor är frisk igen så hoppas jag att jag har gjort tillräckligt bra intryck för att de ska fortsätta satsa på mig.

Ola Gustavsson

Publicerad 2010-04-02 kl 12:35
Annons
Annons
Annons