POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Frustrerad Rolle vill ha besked nu

MFF dröjer med att presentera sin nye tränare. Och nu visar Roland Nilsson frustration: "Jag behöver ett break, samla ny energi".

Rykten och spekulationer i vintras - sedan blev Roland Nilsson officiellt klar för FC Köpenhamn och det har varit rätt lugnt kring MFF. Men någon ersättare är ännu inte klar och Rolle börjar nu tappa tålamodet:

– Det här handlar inte bara om mig, spelarna och staben runt laget vill också veta. Som det är nu vet ingen någonting. Det här är frustrerande för alla, säger Roland Nilsson till Sydsvenskan.

Om knappt tre månader drar en ny säsong igång i Danmark och Roland Nilsson säger att det bästa vore om han kunde lämna MFF nu för att hinna komma in i sin nya miljö i FCK.

– Det är klart att det vore bra med ett break. Jag behöver samla ny energi.

– Men bara ett besked, skulle göra det lite lättare.

Enligt MFF:s portchef Per Ågren dröjer det inte länge innan ett nytt tränarnamn kan presenteras - klubben är nere på ett fåtal namn som är aktuella som Nilssons efterträdare. Men om det dröjer kan assisterande tränaren Anders Palmér och lagledaren Leif Engqvist få tillfälligt ansvar för laget.

- Jag pratar med dem regelbundet. De har fått ett besked att det kan bli så att de får ta över tillfälligt, det ingår i deras arbetsbeskrivning. De är införstådda med detta, säger Per Ågren.

– Laget har fått veta vilka kriterier vi jobbar efter, men ska fokusera på det som de gör så bra, spela fotboll. De har inte fått några namn, för det ska de inte gå och fundera över. De är de första som ska få veta när vi har en ny tränare.

Publicerad 2011-04-23 kl 16:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå