Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

”Fulham har följt Viktor Noring i ett och ett halvt år”

Viktor Noring åker till London på måndag för att provträna med Fulham.
- Vi hade hoppats att han skulle få göra det i lugn och ro, säger Norings agent Martin Klette till fotbollskanalen.se.

Flera klubbar har intresserat sig för Trelleborgs FF:s målvaktstalang Viktor Noring som går in på sista året av sitt kontrakt – och nu har det blivit konkret.

Trelleborgs FF:s ordförande Per-Anders Abrahamsson berättade för FotbollDirekt på lördagen att Viktor Noring åkt till London för att provträna med Fulham. Något som Noring och hans agent Martin Klette inte var så roade av.
- Så här är det, Viktor är inte hos Fulham – han är i Malmö nu. Men det är riktigt att jag och Viktor åker till London på måndag, säger Martin Klette.

- Egentligen hade Viktor, TFF och jag kommit överens om att ligga lågt med detta, men Per –Anders Abrahamsson verkar inte särskilt välinformerad. I Trelleborg så är det Stefan Nilsson (vice ordförande) och Lasse Larsson (klubbdirektör) som jag har kontakt med. Så det är lite irriterande att detta nu kommer ut via Abrahamsson, fortsätter Klette.

Okej, men då åker ni alltså på måndag – vilka är förutsättningarna då?
- Viktor kommer att tillbringa tre-fyra dagar hos Fulham och då ska han bekanta sig med Fulham och träna med laget. Efter det ansluter han till landslaget direkt på Heathrow i London.

Är Fulham intresserat av att värva eller kontraktera Viktor Noring?
- Det är alldeles fört tidigt att säga. Fulham har följt honom i ett och ett halvt års tid. De är en klubb som visat mest intresse under längst tid för Viktor. Om det kan leda till ett kontrakt får vi vänta och se.

Är alternativet annars att förlänga med Trelleborg?
- Fram till idag har det varit huvudinställningen från Viktors sida, men nu har det ju uppstått viss irritation i och med att Per-Anders Abrahamsson pratat med FotbollDirekt om det här med Fulham. Vi hade hoppats att han skulle få resa över i lugn och ro, säger Martin Klette.

Noring som fyller 20 i februari är en av Sverige absolut största målvaktslöften och han har tidigare tränat hos Palermo i Italien, men då valde han att fortsätta i Trelleborg. Han är dessutom uttagen i det ”ligalandslag” som Erik Hamrén tagit ut för den stundande januariturnén.

Publicerad 2011-01-08 kl 15:39
Annons
Annons
Annons