Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Fyra avhopp från Helsingborgs styrelse - mörk framtid ekonomiskt

Fyra ledamöter i Helsingborgs styreslse lämnar klubben med omedelbar verkan. Det presenterades vid ett medlemsmöte där klubben även meddelade en mörk framtid ekonomiskt.

Som väntat blir Helsingborgs 2015 en stor ekonomisk förlust. 5,3 miljoner kronor är förvisso 400 000 kronor mindre i förlust än vad man väntat sig men framtiden ser ändå inte ljus ut.

- 2016 kommer fortsatt bli ett väldigt tufft år ekonomiskt. Det är uppenbart att vi måste arbeta hårt för att hitta lösningar för att förbättra resultatet 2016 eftersom kalkylerna är för snäva för att det ska kännas bra, säger klubbdirektör David Brodetsky till Helsingborgs dagblad. 

Beskedet kom vid ett medlemsmöte på torsdagskvällen. Där meddelades också att fyra styrelseledamöter avgår med omedelbar verkan. Tillsammans med att Anders Dahlvig redan i höstas sagt att han inte ställer upp för omval innebär det att endast ordförande Sten-Åke Tjärnlund och ledamot Anders Svensson finns kvar i styrelsen.

Kvartetten som hoppar av nu är Nils Petersén (kom in i styrelsen 2009), Anna-Katarina Bergsten (2011), Mikael Zetterman (2014) och Annette Colin Löfgren (kom in i styrelsen så sent som 2015 och valdes på två år).  

Publicerad 2016-02-04 kl 20:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons