Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gabriels krav över 200 000 i månaden - MFF: "Han har ett bud"

Malmö FF jobbar på att förlänga med mittbacken Gabriel som sitter på ett utgående kontrakt, men klubben har svårt att möta brassens lönekrav.
- Han har ett erbjudande, säger MFF:s sportchef Hasse Borg till fotbollskanalen.se

Även om Malmö FF:s anfallsspel lämnat en del i övrigt att önska under säsongen har skåningarnas försvarsspel varit starkt och bara AIK har släppt in färre mål än MFF.

I mittförsvaret har Gabriel klivit fram som ledargestalten och sedan Jimmy Dixon lämnade för Turkiet har MFF:s backlinje blivet tunnare, något som gör det än mer angeläget för klubben att förlänga med 26-åringen.

Men, Gabriel som kan lämna MFF som Bosman i vinter har enligt uppgifter till fotbollskanalen.se ett lönekrav som vida överstiger de cirka 60 000 kronor i månaden som var den genomsnittliga allsvenska lönen under säsongen 2008.

Gabriel ska enligt fotbollskanalen.se:s källor ha begärt över 200 000 kronor i månaden i månaden, något som Malmö FF ska ha svårt att bemöta.

Malmö FF:s sportchef Hasse Borg vill inte säga något om vad det är som gör att någon kontraktsförlängning inte har gått att få till stånd.
- Det där får ni spekulera i själva. Han har ett erbjudande sedan en tid tillbaka. Och vi håller på att diskutera fram och tillbaka, säger han.

- Gabriel har en fantasisk inställning och vi hoppas självklart att detta ska gå att lösa, men vi är inte i mål än, fortsätter Borg.

Publicerad 2009-09-14 kl 14:56
Annons
Annons
Annons