Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gabriels tid i MFF snart ute: "Kontraktsförslaget inte tillräckligt bra"

Malmö ser ut att få vaska om i försvaret till kommande säsong. Detta sedan mittbacken Gabriel bestämt sig för att tacka för sig.
- Malmös kontraktsförslag var inte tillräckligt bra. Jag måste tänka på mig själv och min familj, säger han till Sydsvenskan.

Redan tidigare i höstas kunde fotbollskanalen.se berätta att mittbacken Gabriel och Malmö FF stod långt ifrån varandra i förhandlingarna om ett nytt kontrakt, och nu ser förhandlingarna ut att ha strandat

Gabriel har inte kontrakt över kommande säsong men MFF hade förhoppning om att kunna komma överens med den bollskicklige brasilianaren. Förhandlingar har pågått en tid men dessa har nu upphört helt och Gabriel har bett sin agent Oliver Cabrera att hitta en ny klubb.

- Min agent säger att han har en klubb i Holland och två klubbar i Turkiet. Jag ska träffa honom under onsdagen, så får vi se vilken som verkar bäst, säger han till tidningen.

VD:n Pelle Svensson berättar för tidningen att Gabriel ställde orimliga lönekrav.
- Det ligger oerhört långt ifrån vad vi har råd att betala. Nu har han valt att gå en annan väg, vilket vi beklagar, eftersom han är en mycket duktig spelare och trevlig person, säger VD:n Pelle Svensson till Sydsvenskan.

Publicerad 2009-11-04 kl 14:20
Annons
Annons
Annons