POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Gais attackerar Örebro: "Vi hade inte varit så osportsliga"

Örebro valde direkt att göra en anmälan till Svenska Fotbollförbundet när det blev känt att Gais anfallare Wanderson spelat utan speltillstånd. Det agerandet får nu Gais att ryta till.

- Vi brukar vara sportsliga i Gais. Hade vi varit i Örebros sits, hade vi aldrig anmält detta. Vi skulle aldrig vara så osportsliga, säger Gais ordförande Christer Wallin till Aftonbladet.

När det hela uppdagades att Wanderson saknade speltillstånd såg lagen som tappat poäng mot Gais såg dessa sin chans att återfå dem.

Inte minst var Örebro snabba att lämna in en anmälan och senare under torsdagskvällen kom också Hammarby in med en anmälan mot Gais.

Örebros sportchef Lennart Sjögren tar dock lätt på Gais kritik och tror inte att de skulle stå för sina uttalanden om att inte anmäla, om situationen hade varit tvärtom.

- Man får ju ställa motfrågan på det sättet att hur skulle Gais agerat mot oss om vi hade samma situation. Det är klart att jag skulle gå till mig själv och undra varför jag inte hade fixat det, säger Sjögren till Aftonbladet.

Han menar att Örebro inte är ute efter att fiska efter några gratispoäng, utan är mer ute efter att regler upprätthålls och efterlevs.

- Men det är bara att acceptera att det finns bestämmelser. Vi vill inte sätta dit någon klubb. Ingen ska bestraffas om det gått riktigt till. Men vi måste få klarhet i det här, därför har vi anmält det här till förbundet.

Publicerad 2009-10-02 kl 09:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå