POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Gais avslöjar målvaktsintresse

Dime Jankulovski har gjort en stabil säsong i Gais mål. Men för att spetsa konkurrensen ytterligare jagar klubben nu en finländsk målvakt.

Harri Sillanpää, 30 årig målvakt i finska VPS Vaasa. Där har ni namnet på den målvakt som Gais har tittat närmare på till kommande säsong.
- Vi är intresserade och har kollat vilka summor det handlar om. Men det har inte varit några förhandlingar, säger Gais fotbollsansvarige Tony Persson till GP.

Jankulovski har haft en något ojämn säsong bakom sig, där han enda stunden har kallats för "rosa pantern" av sina lagkamrater för att i nästa stund släppa in ganska billiga mål.
Gais har dock tidigare sagt sig vara nöjda med Jankulovski men vill ändå spetsa målvaktsposten ytterligare och det är heller inte klart om Jankulovski stannar speciellt många år till. Han har kontrakt över 2010 men därefter är hans framtid oviss.

Gais ska inom kort sätta sig vid förhandlingsbordet med de spelare som har ett år kvar på kontraktet och bland dessa ingår Jankulovski och andremålvakten Magnus Jonsson.

Mycket är också avhängt på vilka pengar klubben har att röra sig med. En försäljning av Wanderson skulle öppna upp många möjligheter till fina nytillskott men för tillfället finns inga konkreta brud på brasilianaren, skriver GP.

Publicerad 2009-10-14 kl 12:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå