Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

''Gais behandlar Dime skamlöst''

Gais svaga intresse för att behålla Dime Jankulovski har varit känt länge. Nu kan hans agent inte hålla sig längre. I starka ordalag fördömer han Gais-ledning.

- Det är egentligen inte klokt. Att behandla en god människa som Dime som Gais gör...det är skamlöst och jag står för vartenda ord, säger Jankulovskis agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

- Gais gör allt för att skapa en omöjlig situation för Dime. Utfrysning är ett starkt ord men Gais vill bara bli av med honom. Jag blir förbannad bara jag tänker på det. Och så här beter sig Gais mot en målvakt som stått varenda match i fyra års tid.

Jankulovski med närmare 200 allsvenska matcher har ett år kvar på kontraktet men har inte Gais-ledningens förtroende som vill värva en ny målvakt.
Gais vill därför avvakta fram till sommaren för att se om Dime håller i konkurrensen - något Dime inte är beredd att göra.
Målvakten anser att han förtjänar viss trygghet efter så många år i klubben och ställer sig bakom sin upprörde agent:

- Jag gillar inte att kasta skit på folk men Per har mitt fulla förtroende. Jag respekterar det han säger. Det är klart att jag mått bättre än vad jag gör just nu, säger Dime Jankulovski till FotbollDirekt.se.
- Men samtidigt gäller det att ha perspektiv. Titta på Hannovers målvakt som tog livet av sig. I bland har man ju svårt att tycka synd om sig själv, ursäktar han sig.

Men om den stängda hållningen i från Gais håller i sig så har Jankulovski en nödplan klar för sig som handlar om att investera pengar i sig själv för att komma loss från gällande kontrakt.

- Det kan bli så att jag köper ut mig själv. Mer än så vill jag just nu inte spekulera i det, men det kan bli så att jag köper ut mig själv.

Hur ser du på din situation överhuvudtaget? - Ja, det finns inget som överraskar mig längre. Det är helt klart. Jag försöker bara intala mig själv, att så länge man sköter sig korrekt så är min övertygelse att man till slut på något vis får tillbaka det.

Har du inte hört det minsta från ledningen? - Nej, det enda jag vet är att de både vill ha kakan och äta den.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-11-30 kl 12:29
Annons
Annons
Annons