POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Gais diskuterar Tamandi-ersättare i morgon

Efter att det står klart att Jimmy Tamandi missar den allsvenska säsongen på grund av skada kan Gais tänka sig en ersättare. Kanske blir det Kenny Pavey.
– Jag och Axén får ta ett snack i morgon misstänker jag, säger Gais sportchef Mats Persson.

Gais fick ett tungt bakslag när det stod klart att Jimmy Tamandi missar den kommande säsongen. En ersättare är inte självklar – men kommer att diskuteras i morgon.

– Vi kommer inte nödvändigtvis att ersätta Tamandi och vi har inte kommit fram till exakt hur vi ska hantera det. Vi har väl hyfsat med ersättare tycker vi, men vi har inte tagit något beslut ännu, säger sportchefen Mats Persson till fotbollskanalen.se.

Kenny Pavey har det spekulerats mycket i – är det ett intressant namn?

–Pavey har diskuterats tidigare, och visst, han är väl fortfarande ett intressant namn. Jag och tränare Alexander Axén får ta ett snack här i morgon misstänker jag. Det är inte uteslutet att Kenny Pavey eller någon annan dyker upp, men än så länge har det inte hänt något i någon riktning egentligen.

Det svenska transferfönstret stänger 31 mars och Persson säger att en affär kan bli klar precis i slutet.

– När ett beslut tas vet jag inte. Vi får se på situationen som den är. Om vi tycker att vi behöver någon spelare, och i sådana fall om det är Kenny Pavey eller möjligtvis en annan spelare – kommer vi att ha möjligheten att värva till transferfönstret stänger i nästa vecka.

Publicerad 2012-03-24 kl 14:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå