Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gais hoppas på Bajrami-effekt med Wanderson

Gais imponeras av Elfsborgs 46-miljonersaffär med Emir Bajrami. Nu hoppas Göteborgsklubben på liknande lycka med Wanderson: ''Klart vi hickat till lite över Bajrami''.

- Elfsborg har visat att det går att få ut stora pengar för en bra spelare. Det gäller att ha is i magen och det har vi, säger Gais fotbollsansvarige Tony Persson till FotbollDirekt.se.

- Vi hade kunnat sälja Wanderson vid det här laget - så är det - men vi har satt en miniminivå för vad vi vill ha. Jag tror vi kan lyckas med något liknande som Elfsborg, även om vi kanske inte kommer upp i exakt lika stora pengar.

Att Elfsborg lyckats ta hem den näst största fotbollstransfern i svensk klubbhistoria med 46 miljoner för Emir Bajrami har gjort intryck på Gais som haft sådana problem med att sälja i väg brasilianske storstjärnan Wanderson.
Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson såg nyligen ett ovärderligt symbolvärde i att svenska klubbar lyckas med den här typen av storaffärer och fick snabbt medhåll av förbundsordförande Lars-Åke Lagrell.
Gais Tony Persson håller utan vidare med:

- Det här visar ju att det fortfarande går att lyckas med stora affärer, om man bara har något tillräckligt bra att sälja. Det visar också att vi har gjort rätt som väntat och inte sålt oss för billigt.

- Vi vet vad vi vill ha för Wanderson och nu är det upp till oss att se till så att han spelar så bra som möjligt så att det blir så.

Intresset har sagts gått tillbaka för Wanderson. Hur ser du på det?

- Det är fortfarande ett stort intresse för honom. Vi vet att det finns till och med utländska spioner som följer Wanderson på nära, nära håll på våra träningar.

Ola Gustavsson


Publicerad 2010-05-30 kl 16:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons