POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Gais-målvakten rasar efter storförlusten

Gais åkte på en rejäl stjärnsmäll hemma mot Halmstad. 0-3 i paus blev till slut 0-4 när göteborgarna stod för säsongens hittills sämsta insats.

- En riktig plattmatch av oss. Vi är otroligt missnöjda och måste verkligen rannsaka oss själva, säger Gais-målvakten Dime Jankulovski till FotbollDirekt.se.

Redan efter halvtimmen spelad hade målvakten fått kröka rygg tre gånger. Tomas Zvirgzdauskas inledde Halmstads målskytte i den 17:e minuten.

Sju minuter senare utökade Michael Görlitz med ett skott som Jankulovski borde ha tagit.
- Anselmo sprang fram och störde bollbanan. Så jag blev lite lurad av det men ska ändå ta skottet.

Anselmo spädde sedan på Gais lidande två gånger om. Innan paus med ett riktigt drömskott och i andra via en lobb över den utrusande Gais-målvakten.
- På det tredje målet måste vi gå upp och stöta på honom. Anselmo är en riktigt vass avslutare och gör självklart mål om vi ger honom sådan ytor. På det fjärde kommer jag fel ut.

- Men det är en genomklappning av hela laget. Den Gais-spelaren som går med högburet huvud efter den här insatsen bör nog hålla på med något annat än fotboll, säger Jankulovski besviket.

För Gais väntar nu tabelljumbon Norrköping på bortaplan kommande omgång.
- Vi får ta på oss dumstruten och sedan köra skiten ur Norrköping. Det kan knappast bli sämre för insatsen i dag mot Halmstad är utan tvekan den sämsta vi gjort i år.

Anders Svensson
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-09-28 kl 20:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå