Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gais och Patrick Mörk i bråk: "De tycker jag saboterar"

Gais säger att Wanderson inte har någon agent. Och Wandersons agent Patrick Mörk tror det handlar om att Gais är irriterade.
- De tycker jag saboterar för dem, säger Mörk till fotbollskanalen.se.

Det har varit många turer kring brassen Wanderson som återvänt till Al Ahli efter att låneavtalet med Gais löpte ut idag. Gais har skickat representanter till Saudiarabien för att försöka köpa loss Wanderson. Men man för inga samtal med spelarens agent Patrick Mörk. För enligt Gais har Wanderson ingen agent.

- Han har ingen agent för tillfället utan han pratar med oss. Enligt vad han själv säger så har han ingen agent, kommenterade Gais ordförande Christer Wallin när fotbollskanalen.se pratade med honom tidigare under dagen.

Ett uttalande som Patrick Mörk blir mycket förvånad över:

- Va? Det där måste röra sig om något missförstånd. Jag pratade med Wanderson senast idag. Jag är definitivt agent för Wanderson, säger Mörk till fotbollskanalen.

Lite senare ringer Patrick Mörk upp igen efter att själv pratat med Wallin:

- Det var ett missförstånd. Wallin trodde inte det spelade så stor roll, men det är klart det gör.

- Gais är lite irriterad på en artikel jag uttalat mig i, där jag citerades med att de inte skulle ha råd med Wanderson. De tycker jag saboterar för dem. Men jag kan ju inte ljuga och säga att han är klar för Gais, när han inte är det. Al Ahli vill ha så bra betalt som möjligt och får de ett bättre bud så kan Wanderson hamna någon annanstans.

Mörk verkar ändå tro att det finns en god chans att brassen hamnar i Göteborg, men medger också att de inte stänger öronen om anbud från annat håll kommer in:

- Han trivs bra i Göteborg och han spelar bra fotboll där. Han kan tänka sig att spela kanske två år i Gais innan han lämnar Sverige, men inte till vilket pris som helst. Får han anbud från La Liga eller Ajax eller så, klart han hellre väljer det. Men det gäller alla spelare. Dyker det upp en ny köpare skulle han inte tveka att överväga det anbudet.

- Jag förstår inte varför Gais är sura på mig. Klart att Gais enda intresse är Gais, det kan jag inte klandra de för. Men de verkar vilja att jag ska ljuga och säga att han kommer skriva på för Gais, och det kan jag inte göra om det inte definitivt är så.

Publicerad 2011-08-02 kl 19:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons