POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Gais om Wandersondomen: "Beslutet var väntat"

Disciplinnämnden meddelade på torsdagen beslutet att Gais undgår poängavdrag för att ha använt sig av Wanderson trots att han vid tidpunkten för matchen saknat uppehålls och arbetstillstånd. Gais pustar nu ut över domen.

- Beslutet var väntat Att det skulle bli så här har jag sagt hela tiden. Jävligt skönt att det avgörs på planen. En höna av en fjäder, säger Christer Wallin till Göteborgsposten.

Örebro och Hammarby hade lämnat in protester mot att Wanderson hade spelat i deras respektive möten med Gais men disciplinnämnden valde att avslå båda protesterna.
- Vi struntar i husets vin och provsmakar en flaska för 199 danska kronor i stället, säger Christer Wallin, som är i Köpenhamn när han nås av beskedet.

Precis som Hammarby är dock Gais kritiskt till hur Svenska Fotbollförbundet har agerat.
- Vi blev uppringda av media. Inte bra. Dessutom visade det sig att Hammarby inte betalt protestavgiften. Det hade disciplinnämnden vetat i en vecka, utan att säga något, säger Gais informationsansvarige Tony Balogh till GP.

Han, Christer Wallin och övriga i Gais kan förstås glädja sig åt att klubben står kvar på 30 poäng och har fina möjligheter att hålla sig kvar i Allsvenskan.
- Vi ber förstås om ursäkt för att vi har slarvat. Nu lägger vi det här åt sidan och går vidare, säger Wallin.

Publicerad 2009-10-08 kl 17:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå