Gais slog Ljungskile

Efter en usel första halvlek kunde Gais repa mod och vann till sist med 3-1.

Gais tog ledningen mot Ljungskile i den andra halvleken efter en hörna. Det var Tommy Lycén som skruvade in bollen från vänster och Andreas Tobiasson nickade. Bollen gick via en LSK-försvarare och ställde målvakten. Strax därefter sprang Levon Pachajyan fri på högerkanten och slog in ett inlägg som Daniel Morais mötte upp och tryckte in i bollen nät.

Gais hade sedan chansen att döda matchen på straff, men Pachajyans skott räddades.

Istället reducerade Ljungskile genom Niklas Löfgren som utnyttjar en rejäl tavla från Dime Jankulovski. Hans första mål i allsvenskan.

Men spänningen blir kortvarig när Kenneth Gustafsson sköt 3-1 i 78 minuten. Det blev också slutresultatet.

Gais - Ljungskile 3-1

MÅL: 1-0 Andreas Tobiasson (47), 2-0 Daniel Morais (53), 2-1 Niklas Löfgren (73), 3-1 Kenneth Gustafsson (78)

Publicerad 2008-07-15 kl 20:57