Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gais uppges koppla in FIFA för att få Wanderson: "Nej, det är felaktigt"

Gais vill låna Wanderson – men Al Ahli svarar inte på budet.
Enligt Sportbladet ska FIFA nu lösa frågan.
- Det stämmer inte alls, säger agenten Patrick Mörk till fotbollskanalen.se.

Som fotbollskanalen rapporterat under vintern har Gais beslutat att försöka hämta in sin forne skyttekung på lån fram till sommaren. När fotbollskanalen intervjuade Wanderson själv för några veckor sedan sade han att det var ”80-90 procent säkert” att han skulle återvända till Sverige under säsongsuppehållet i Saudiarabien.

Sedan dess har ingenting hänt – och nu börjar det bli bråttom. Vid månadsskiftet stänger transferfönstret och det gäller att agera snabbt om affären ska bli av. Problemet är bara att Gais inte kunnat få något rakt svar från klubben Al-Ahli trots upprepade försök.

- Det är svårt att säga varför. Det är en annan kultur och de har haft det turbulent i klubben. Men tiden går, säger Christer Wallin till Sportbladet.

Enligt Sportbladet har han och resterande ledningen hos de grönsvarta kopplat in internationella fotbollförbundet på fallet. Tanken är att göra klart allting administrativt, och så får FIFA sköta handhavandena med Al Ahli, skriver tidningen.

- Nej, det är felaktigt. Det här påståendet stämmer helt enkelt inte, säger Wandersons agent Patrick Mörk till fotbollskanalen.se.

Han hävdar att parterna fortfarande försöker att göra upp i samförstånd. Att koppla in en ytterligare instans uppges inte vara aktuellt.

- Jag vet inte varifrån de uppgifterna kommer, men jag kan dementera dem, säger Mörk.

Hur ser situationen ut då?
- Wanderson vill ju spela för Gais och vi hoppas fortfarande att det ska ordna sig inom de närmaste veckorna. Men det är klart att situationen varit frustrerande för alla.

Har ni fått kontakt med ledningen i Al-Ahli?
- Ja, men de har inte svarat på förfrågan ännu, säger Mörk.

Publicerad 2011-03-17 kl 09:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons